2018-04-13 100 瀏覽
每況愈下,樓面3個侍應,3個都唔識做嘅。一、落單一杯水蜜桃綠茶加珍珠,佢竟然話無得珍珠囉。。。邊有台式飲品無得加珍珠架!?之後問另一個,原來+$4可以加珍珠。咁我哋照落單+$4加珍珠。二、再落單一個下午茶餐跟水蜜桃綠茶加珍珠,結果最後出嚟係一杯水蜜桃綠茶加珍珠,一杯水蜜桃綠茶無珍珠。三、我同同事4個人落單4份茶餐,但上菜紙顯示只有3份,於是我哋問店員第4份有無落單。然後店員間互相推托,最後終於有一位黑衫的男店員㩒電腦看到經已入單。其實,㩒電腦check單係好方便快捷嘅事,實在唔明白幾個店員點解互相推托浪費時間。四、至於食物方面,不論係份量定味道水準都係十分唔穩定。上星期水準不錯,今個星期難以入口,參差得過份。
每況愈下,樓面3個侍應,3個都唔識做嘅。