餐廳: 潮江春 (無限極廣場)
資訊:

2010-12-31 165 瀏覽
裝修後都未有時間去過,難得和舊同事聚舊就揀咗依度。裝修後乾淨咗無以前咁殘舊,但好迫,隔離檯的笑聲可以震爆我對耳其實他們集團嘅出品已每況愈下,所以我也不帶要求,兩個人點了:燒賣 - 同事話有好多肥豬肉,太油膩煎蘿蔔糕 - OK啦,合格煎釀三寶 - 依個我每次都會點,因為好好食,但今次就差咗啲,可能唔夠熱啦排骨蒸陳村粉 - 難食,排骨有少少鬆肉粉味,陳村粉好油,總之成碟都好油XO醬煎腸粉 - 超超超難食,唔覺有煎到,唔見有XO醬,唔熱,唔好食千層馬拉糕 - 全檯最好食,夠鬆軟,甜度剛剛好,可以中和以上啲味精,哈哈比想像中更難接受,點解可以做到咁難食?係我要求太高定係大集團無要求?

燒賣 - 同事話有好多肥豬肉,太油膩
煎蘿蔔糕 - OK啦,合格

2010-12-30