2022-05-05
今日last day 公司要好嘅同事請我食farewell飯 🥹🥹book咗黑木亭, lunch就食過嘅,唔知夜晚質素如何呢?🤣地方環境的確靚 仿C口置身日本 🇯🇵櫻花做主題 餐具都有櫻花特色 一入門口 擊鼓歡迎 好有儀式感呀😬😬每月 推介經常 換菜色 而且餐牌菜色選擇種類非常多👍👍將軍薯仔沙律 🥗薯仔綿軟,絲絲蟹肉 用上蟹蓋載盛,普通嘅菜式變得不平凡 非常開胃😝😝飲品非常特色,打卡一流 !北海道士多啤梨牛乳乳酸-酸酸甜甜 好有夏天氣息呢蜜桃烏龍茶 加上玫瑰花淡淡嘅花香😍😍🌹🌹忌廉球炸薯條 新鮮嘅配搭 非常之match18cm南瓜長春卷,用上日本南瓜 清甜 好鬼飽肚😉揀咗每月推介 富士山鐵板A5和牛溫泉蛋飯, 熱辣辣鐵板 店員幫忙 處理 經常都 當我哋斟茶👍👍和牛當然係 高質高質, 配上鐵板汁和粟米 口感非常好 和牛牛油溶於飯中非常香🫢🫢居酒屋當然要食埋身喇磯煮鮑魚六點刺身盛 呢個價錢真係好抵三文魚勁厚切 、油甘魚新鮮大大塊 、劍魚腩肥美 ,赤蝦 巨型呀!磯煮鮑魚算是主角 非常入味,彈牙,鮮甜👍好豐富 邊食邊傾 一大賞心樂事🥰🥰嚟緊可以 一台八人 一定要再嚟gathering😚😚下次
一入門口 擊鼓歡迎 好有儀式感呀😬😬
每月 推介經常 換菜色 而且餐牌菜色選擇種類非常多👍👍
飲品非常特色,打卡一流 !
北海道士多啤梨牛乳乳酸-酸酸甜甜 好有夏天氣息呢
蜜桃烏龍茶 加上玫瑰花淡淡嘅花香😍😍🌹🌹
忌廉球炸薯條 新鮮嘅配搭 非常之match
18cm南瓜長春卷,用上日本南瓜 清甜 好鬼飽肚😉
揀咗每月推介
磯煮鮑魚六點刺身盛 呢個價錢真係好抵
好豐富 邊食邊傾 一大賞心樂事🥰🥰
嚟緊可以 一台八人 一定要再嚟gathering😚😚下次可以飲埋清酒😆