成日見人去 @viewonwon 影相好靚 食物又幾有心思咁咁岩朋友都有bookmark喎 then let’s go laaa( ˃ ᵕ ˂ )餐廳好有空間感 好闊落欣賞佢枱與枱之間都有距離 影相/傾計都唔怕阻到人.ᐟ‪‪‬而且每個角度都放滿掛畫同擺設 真係好好影( ⌯'֊'⌯)◦ 千杯不醉炸單骨雞翼醉雞翼試得多 原來炸既版本都得 仲要好食(˙𐃷˙)佢酒味都仲keep到 然後炸完仲多分香口雞翼都炸得唔過火有肉汁◦ 香煎鴨肝配封門牛柳貪心地揀左呢個 鴨肝係配料性質 唔好期望大大件ˏ₍•ɞ•₎ˎ封門柳係我最中意既牛部位之一肉味濃郁得黎口感軟熟我地order左medium rare 上菜都的確係誘人既粉紅色最有趣既地方佢配左個朱古力燒汁唔洗擔心味道唔會太奇怪 係甜少少既燒汁咁◦ 龍蝦沾麵呢款見人人都叫.ᐟ‪‪‬除左原條龍蝦尾 麵條之間都夾雜零星龍蝦肉架叫得沾麵就真係用左沾麵去取代意粉掛汁能力更強 每啖都濃濃龍蝦鮮味(ˊo̶̶̷ᴗo̶̶̷`)◦ Pink Lady試左杯special cocktail以vodka做base 加入西柚同紅石榴仲有少少爆炸糖係杯邊( Ꙭ)!好有少女心既賣相 口味都係甜甜的⸜
餐廳好有空間感 好闊落
欣賞佢枱與枱之間都有距離 影相/傾計都唔怕阻到人.ᐟ‪‪‬
而且每個角度都放滿掛畫同擺設 真係好好影( ⌯'֊'⌯)

◦ 千杯不醉炸單骨雞翼
醉雞翼試得多 原來炸既版本都得 仲要好食(˙𐃷˙)
佢酒味都仲keep到 然後炸完仲多分香口

◦ 龍蝦沾麵
呢款見人人都叫.ᐟ‪‪‬
除左原條龍蝦尾 麵條之間都夾雜零星龍蝦肉架
叫得沾麵就真係用左沾麵去取代意粉
掛汁能力更強 每啖都濃濃龍蝦鮮味(ˊo̶̶̷ᴗo̶̶̷`)

◦ Pink Lady
試左杯special cocktail
以vodka做base 加入西柚同紅石榴
仲有少少爆炸糖係杯邊( Ꙭ)!
好有少女心既賣相 口味都係甜甜的⸜ ෆ ⸝‍

◦ 花生香蕉奶昔