2023-03-26 331 瀏覽
依間舖頭都食咗幾次~舖頭裝修係玩懷舊風八、九十年代風格,Menu嘅選擇並唔會話太多,味道完完全全係香港味(唔明唔緊要)🤣90後嘅朋友可能未必食過豬油渣,以前香港仲有小販檔嘅時候油渣麵真係好經典~香煎脆邊蛋肉餅飯$42⭐️3/5肉餅比較散、肉味亦都唔係咁重但係多咗隻脆邊流心蛋係正嘅~豉油味道啱啱好👍炸豬油渣🍽️必叫炸雞中翼⭐️4/5,熱辣辣又脆仲有好大浸蝦醬味👍而家應該好少有屋企人仲用蝦醬~脆香魚餅⭐️3/5,味道好純粹其實自己都整到,魚餅其實係鯪魚肉~去街市買魚肉香煎就係咁~不過我自己鍾意食魚餅so i like 🤣🎼要大讚嘅係舖頭音樂同店舖嘅裝修風格十分之Match,所以開咗關都勁多遊客去試,要排隊不過都唔會話太耐~全香港我食過嘅真係冇咁嘅style食店,價錢$又合理可以去試🍽️
香煎脆邊蛋肉餅飯$42
炸豬油渣🍽️必叫