2021-06-02 1041 瀏覽
呢間店鋪之前幫襯過兩次,一次係食蟹餐,仲有一次都係食放題,今次已經係第三次😂小妹今次無意間發現6月有全新主題💥芫茜💥話說今次係同屋企人去食,佢就唔係太熱愛食芫茜,所以我都特登事先打電話了解清楚, 原來佢唔係全部每款點心都係有芫茜, 只係佔大約三分一👍 咁就一次過滿足曬我同屋企人的要求😂爆茜燒賣啖啖豬肉, 食落去好滿足芫茜鮮蝦腸粉好似係用新鮮蝦去整, 無雪藏味黑金流沙包呢個真係必食❤️ 嗰種爆漿真係一試難忘呢間店鋪係手機落單, 都幾方便, 最主要係唔會浪費, 好多產品都可以逐漸叫,咁就可以試多幾款,我哋食佐32款🙈同埋呢度都幾旺場, 我去嘅時候發現已經訂檯嘅客人一早嚟到門口等入座總結☺️ 呢個價錢可以一次試咁多款點心, 食完又可以嚟樓下海邊行下,cp值算高, 可以下次再嚟
💥芫茜💥

爆茜燒賣
啖啖豬肉, 食落去好滿足
芫茜鮮蝦腸粉
好似係用新鮮蝦去整, 無雪藏味
黑金流沙包
呢個真係必食❤️ 嗰種爆漿真係一試難忘