2015-10-26 2613 瀏覽
之前完全唔知有呢間嘢, 都係朋友介紹先識得黎, 果然無介紹錯. 我地卜左星期日晚6:30PM,去到大把位唔洗等, 因為人少所以唔嘈, 最嘈係我地圍枱.近門口有個雪櫃, 嘢飲任飲, 推介冰糖雪莉, 好好味, 我連啪左兩罐!有個friend print左openrice coupon每人送一隻生蠔, 完全無諗過咁大隻, 仲要好creamy, 好肥美! 正正正!我地瘋狂點左好多刺身,我地見到個盤噴晒煙已經癲左, 叫到嘩嘩聲, 絕對係飛卜呃like之冠!而且刺身好新鮮, 好肥美!除左刺身, 仲有燒肉, 我地又瘋狂喪點左好多肉同海鮮黎燒, 我地以為只有刺身先噴晒煙咁拎黎, 原來呢d肉都有, 真係好有心思, 又可以呃like! 肉幾好味, 入味, 都算多款式, 鍾意食牛的我地已經食到癲左!仲有點左其他日式放題的東東, 款式太多, 不能盡錄, 平均黎講樣樣都好食, 有水準! 最後當然唔少得任食雪糕! 絕對唔係雀巢cheap雪糕, 朱古力雪糕有朱古力碎架, 賣飛佛! 飽到hihi都要食! 食到我地個個抱住個肚走! 原來平日會平D, 我地plan緊平日放工後再黎食過!
而且刺身好新鮮, 好肥美!
! 飽到hihi都要食! 食到我地個個抱住個肚走!
 原來平日會平D, 我地plan緊平日放工後再黎食過!
2015-10-25
用餐優惠