2025-05-21 297 瀏覽
平時住元朗嘅我 好耐都唔係出一次遠門咁啱肚餓試下呢間cafe 我覺得點都要留個食評畀大家試下👍👍這間隱藏於商廈的小咖啡店,帶來了超乎預期的用餐驚喜!招牌香煎三文魚絕對是必點——外皮煎得金黃酥脆,一刀切開內裡卻是粉嫩多汁的完美熟度,魚油香氣濃郁卻不膩口,搭配檸檬汁更顯鮮美。虎蝦新鮮度滿分,爽脆彈牙的口感,最好嘅一樣嘢係唔需要剝殼🤤沙律選用當季新鮮蔬菜,特別喜歡它獨特的柚子醬汁,酸甜清新,非常開胃。咖啡更是亮點,不僅豆子香醇回甘,拉花師傅的技藝更是一流——從不同角度能看到兩種圖案變化,喝之前影咗幾張相 😍😍整體環境舒適,服務細心,時間能同時滿足味蕾和打卡慾望的質感小店,價錢又唔貴 就算住得遠我都一定會回頭返嚟🥰💯謝謝你的不用心款待 🤤🤤
平時住元朗嘅我 好耐都唔係出一次遠門

就算住得遠我都一定會回頭返嚟🥰💯