2025-07-12 41 瀏覽
🐔海南雞就真係食唔少😋正宗的新加坡燒雞海南雞就真係會令人食過番尋味呀💯🥢今次搵到間食正宗新加坡海南雞嘅餐廳🇸🇬呢閒好多年前蔡瀾先生都有介紹過✍🏻老闆係新加坡回流香港🇭🇰而且仲非常之好客👍聽住佢講佢自己嘅小故事🥹傳統口味、正宗做法同埋堅守自己嘅經營理念✅做好傳統海鮮南鷄🐔唔怪之得目測見到咁多老顧客支持⬆️🐔燒鷄套餐:呢個燒雞其實都係海南雞🥢望落去好似油雞❤️但係佢連雞胸都一樣咁滑🔥果然好特別💯🐔白雞套餐:呢個海南雞同埋平日食嘅口感上真係好唔同✅呢個鷄味好濃同埋雞件好滑😋每份套餐都有一碟好大碟嘅蔬菜🥬均衡飲食、營養十足👍🔥肉骨茶:肉骨茶都係正宗新加坡口味🇸🇬偏重藥材味❤️但我哋就好喜歡喇👍而且仲係每日新鮮製造💯可以排毒😋好有益呢✅