2022-08-18
餐廳主要食墨西哥菜,菜式選擇都係環繞Quesadilla, tacos, nachos 呢啲菜式,當然都會照顧其他人需要,會有steak, pasta 選擇!環境似酒吧,昏暗嘅環境配上音樂,好啱放工嚟chill下~Buffalo Chicken Nachos,大量雞肉絲,味道甜甜辣辣,配埋nachos同牛油果醬、番茄莎莎、sourcream一齊食好夾!份量好大份,nachos同平時食開嘅唔同,呢啲唔會得nachos咁寡,反而會有啲醬汁撈埋一齊~味道正宗,值得推介!當然唔少得羊肉!Lamb Mince, Mint and Cheese Quesadilla,入面有滿滿嘅羊肉同芝士,中意食羊肉嘅朋友一定覺得呢個正!個陣騷味啱啱好,唔會話好濃烈但又會食得出羊肉嘅味道~同埋熱辣辣,芝士有拉絲效果,不過調味略嫌重咗少少,帶點鹹~加咗個side Sauteed Veggies,唔講以為係一個ALC, 份量十足,味道惹味~Mints tea
Mints tea