2021-10-09
👑歐陸宮廷設計✨親民價宮殿享受😌呢間餐廳行歐陸風情裝修,有唔少掛畫同埋植物擺設🤩,清新有質感,不過座位排序得比較密集可能會有少少壓迫感🤭🍛蟹肉南瓜意大利飯 $98飯汁主要有南瓜汁打成,食得出南瓜香味小JunJun覺得味道清新,有原材料嘅鮮味,但友人卻覺得不合口味,有爭議😂🍔煙肉芝士和牛漢堡配薯條 $108漢堡組合有點單調,除咗漢堡扒之外,只有少量生菜芝士同煙肉夾雜😔漢堡包身比較乾硬,漢堡扒偏普通,食唔出和牛嘅品質,乾身欠奉牛味,size亦唔算大🥺比較入口嘅反而係薯條,薯條比較粗身飽滿😋🥞朱古力榛子、士多啤梨、香蕉crepe $58呢款有少少驚喜,冇諗過幾吸引😝 首先cream比較大份,面層有頗多配料,而且醬嘅分佈有美感,有外表亦有內涵,中間夾有榛子醬,食落香甜可口,撈埋水果食一啲都唔膩🥰🥰跟餐配Long Black, 凍檸茶假日人流較多,建議先預約,留意用餐時間為70分鐘,可能食得趕,未必適合同朋友聚會詳談🥺
🍛蟹肉南瓜意大利飯 $98
飯汁主要有南瓜汁打成,食得出南瓜香味
🍔煙肉芝士和牛漢堡配薯條 $108
🥞朱古力榛子、士多啤梨、香蕉crepe $58
跟餐配Long Black, 凍檸茶