2023-02-16 100 瀏覽
一鍋堂唔洗我介紹都知岀名性價比高,每人三百幾蚊,海鮮豬肉牛肉羊肉同丸乜都有得你食,保證你捧住個肚走🤭今次我哋揀咗養生藥膳湯,個湯有好多藥材,最鍾意飄出來嘅藥材香又養生,好正!一場嚟到梗係揀最好食嗰個餐,乜嘢肉都有得你食,我哋試咗牛板腱,美國安格斯牛肉,封門柳,牛利心托,手切牛脊肉,日本產黑毛和牛,西班牙栗飼豬肉,北海道千歲戶米豚肉,多咗好多特色嘅醃牛肉,有花雕浸安格斯牛肉,香辣安格斯牛肉滑,特別要提嘅係魔鬼辣安格斯牛肉超級辣,唔食得辣嘅慎選其實今次我哋係主打海鮮,重點推介嘅有珍珠貝,我哋覺得比沙巴蜆更加鮮甜嫩滑,我哋encore咗幾次,養顏滋補嘅花膠都係必食嘅,脆骨腩肉質勁爽口,連埋嘅魚皮勁彈牙,手切烏魚片白鱔片同脆鯇片都好新鮮,烏魚片個質感好特別,滑嘟嘟,唔錯唔錯。醬爆瀨尿牛丸都好好食,一咬個汁咇出,肉質好鮮甜,不過小心燙嘴佢嘅墨魚滑蝦滑就唔使講啦,全部都係手打嘅,新鮮彈牙,一定要食返兩轉有營南瓜墨手作蝦丸喺新岀品,加入南瓜口感味道升級。連八吋長腳蟹棒都可以任食,啖啖肉好開心。食埋個稻庭烏冬,煙煙韌韌索晒湯好好食,飽晒!最後食埋個北海道蜜瓜雪糕作結,今餐真係非常滿足。

有營南瓜墨手作蝦丸喺新岀品,加入南瓜口感味道升級。

連八吋長腳蟹棒都可以任食,啖啖肉好開心。

食埋個稻庭烏冬,煙煙韌韌索晒湯好好食,飽晒!

最後食埋個北海道蜜瓜雪糕作結,今餐真係非常滿足。