2019-09-23 739 瀏覽
今日去好友家聚會,匯合了好友,佢帶我去呢家餐廳,位處橫街中,咖啡店門面簡約,去到唔使等位,店內一般咖啡店格局,當時只有兩個午餐選擇,一人一個分享,要去收銀處落單比錢!店員做好食物上菜!雞肉什菌忌廉汁意粉($55)份量適合女士,賣相幾靚,雞肉幾滑,什菌軟滑,忌廉汁較杰身,加了蟹籽松露醬吊味,味道較淡,意粉不是我喜歡的淋身意粉!整體好味的一口豚肉螺絲粉什菜沙律,法包南瓜湯($55)沙律螺絲粉彈牙,豚肉切成正方形,無筋幾爽口,蔬菜絲爽脆,醬汁酸酸的開胃,好適合夏天,法包正常,南瓜湯打得滑,好似食緊液體南瓜!美式咖啡☕️(跟餐)咖啡夠熱,味道香濃微甘,解膩一流Cappuccino(跟餐)朋友飲店員一腳踢招呼加煮食,所以接觸不多,只見佢好忙煮食,仲要走出去送外賣(應該係附近,因為好快回鋪)我哋走有打招呼!幾nice喜歡小店的樸實
雞肉什菌忌廉汁意粉

豚肉螺絲粉沙律
美式咖啡

美式咖啡☕️(跟餐)咖啡夠熱,味道香濃微甘,解膩一流
Cappuccino

Cappuccino(跟餐)朋友飲