2020-06-01 747 瀏覽
之前聽過呢間餐廳夜晚有live music 就好想約朋友嚟chill下🥳但朋友中午先得閒咁唔緊要啦😂 我哋照食住中午先 lunch set其實好抵 $100左右 包埋drinks😍我要咗個青醬雞肉蘆筍貓耳朵粉 幾特別咁😋 餐廳上菜速度都好快 同朋友傾左幾句就有得食啦😛 貓耳朵粉好煙韌 唔係好多餐廳會入貨 但我好鍾意佢個口感🤤細細粒一個匙羹舀起就有四五粒 一啖入口 貓耳朵粉掛左好多青醬😍😍 味道濃郁 超好食🤤雞肉同粟米芯份量都好足料 估唔到粟米芯配芝士青醬都幾夾🥳 重點係$88咋 我同朋友都覺得超值 👍👍挪威三文魚配薯泥及意大利節瓜沙律 三文魚煎得好香 魚肉仲好juicy嫩滑😋 意大利節瓜食落唔會好重草味 加上少少沙律醋同千島辣醬整體味道好豐富好開胃😝除咗lunch set 我哋仲叫多咗半份沙律share😛 呢方面我覺得係幾好嘅 有得order半份同全份 可以試多幾款菜式呀嘛👍 煙三文魚凱撒沙律 半份都有成四塊煙三文魚 分量比得好大方😍😍 唔知全份係咪有八塊呢😂 煙三文魚都好厚好新鮮 沙律菜都好清新 食完覺得成個人都健康啲😂飲品方面我要左杯iced matcha latte 夠打卡了 富

青醬雞肉蘆筍貓耳朵粉

煙三文魚凱撒沙律

飲品方面我要左杯iced matcha latte 夠打卡了 富士山🗻杯既造型好靚 latte夠凍又唔會太甜☺️
最後當然要叫返個甜品啦 跟餐加$42就可以要個朱古力心太軟配雲呢拿雪糕🤤 朱古力味好香濃 心太軟嘅時間掌握得好好 熱溶既朱古力醬配上雲呢拿雪糕 太完美啦🥰
2020-05-31
5 分鐘 (堂食)
青醬雞肉蘆筍貓耳朵粉
煙三文魚凱撒沙律