黎到旺角,就梗食多野食喇,成日周圍揾野食,咁黎到呢間叫譽發廣場既大廈,入面就有呢間Bellevue餐廳,雖然佢叫自己做bar,但風格主要行清bar / 高級西餐路線,但唔好以為佢好cheap,因為入到去無論個裝修,餐具用料,氣氛,都相當唔錯,同高級西餐差唔多,但價錢就相宜得多,所以我覺得性價比都幾高,值得一試。一黎就有支高級水,飲落係幾開胃,同埋比起普通水,多左少少礦物既味。前菜方面,有沙律同麵包,兩樣都算幾新鮮,麵包上台仲係熱辣辣,d沙律都算幾新鮮,唔會黃甘甘好似放左好多日咁。主菜方面,雞扒好大扒好足料,用木碟上菜,好有高級氣派,醃得岩岩好,所以入口都幾入味。甜品款式多,岩曬三心兩意既朋友仔,中間粉紅色既甜品,要卜開黎食,幾特別,而且味道都唔差。