2020-06-15 1264 瀏覽
評分:🐷🐷🐷🐷🐽(5🐷滿分;🐽半分)話說個日想搵個地方好好地咁睇下書,一坐就坐左三個鐘。比起大熱嘅地鋪咖啡店,香港更加缺乏一啲寧靜而且有空間嘅咖啡小店。店舖內,仲有不同嘅小飾物玻璃杯等等作寄賣,藤椅同埋不同嘅木製擺設,令整個環境加添左一份與別不同嘅寧靜。店員嘅態度好誠懇親切,佢嗰日見我拎住好多嘢,就主動俾咗一個環保袋我,話:「你啲嘢咁重,不如比個袋你裝啦!」雖然只係一個小小嘅舉動,但係睇得出佢有心去留意每一位客人,當大家好似朋友咁,絕對唔係一個普通嘅返工仔心態,係而家個個都忙到踢晒腳嘅香港,真係買少見少。呢度嘅食物全部都冇定價,可隨心作出捐款,話雖如此,佢哋嘅建議定價係$50一件cake/飲品。睇返佢哋嘅IG先知道原來呢度嘅cake都係同唔同嘅小店合作,所以每次黎應該有唔同舖頭嘅食物喔!印度香料茶芝士蛋糕🍰最初好驚印度香料會好怪,但食落又估唔到原來咁夾!一咸一甜,但餅底比較散,再solid少少就岩岩好~碟豆花茶🟦就係好純粹嘅碟豆花。Less is more.

評分:🐷🐷🐷🐷🐽(5🐷滿分;🐽半分)

印度香料茶芝士蛋糕🍰

碟豆花茶🟦
就係好純粹嘅碟豆花。Less is more.