2019-09-15
一向都好中意食burger, burger 加搵芝士配薯條同啤酒簡直係最邪惡之選!但偏偏又係人間一大享受!呢晚黎到burgeroom,滿足哂我以上講既野,懲罰係要跑番3,5,7個鐘.....我地叫左:Truffle cheese portobello burger:呢個黑松露芝士大啡菇漢堡,黑松露味唔算超重,咁樣都好,唔會蓋過漢堡既肉味~~但burger真係超多汁!芝士大啡菇所有野都好夾!但美中不足既係太多汁,墊底塊包皮濕左少少~不過都無損burger既味道!Foie Gras Soft Sheel Crab Burger:呢個鵝肝軟殼蟹漢堡,真係好奢華!鵝肝個份量岩岩好唔會太漏!軟殼蟹就夠哂脆!全部野夾埋一齊食真係估你唔到咁夾,唔食牛既人食呢個就岩哂!Twister fries:扭扭薯條!平時食得多普通薯條,食扭扭薯條感覺個口感非常之好! 夠哂脆!正!Honey spicy wings:蜜糖雞翼,呢款雞翼就略嫌有d失色,太細隻同埋蜜糖味都唔係好夠,可以唔駛叫~~Brooklyn Lager:呢款啤酒平時好少試~~飲落唔冇Heineken咁苦~唔中意太苦既就岩哂~因為佢係麥啤,仲有陣甜
我地叫左:
Twister fries:
Honey spicy wings:
Brooklyn Lager:
呢款啤酒平時好少試~~飲落唔冇Heineken咁苦~唔中意太苦既就岩哂~因為佢係麥啤,仲有陣甜味!
Ginger beer:
呢個唔記得左影,係罐裝既都非常好飲~~~冇酒精岩哂唔飲得酒既人!
Iced lychee fruit tea:
唔算太甜,夠fresh!
之後又要跑番3,5,7個鐘!