2021-03-20
第一次黎,被安排坐新既2號店,環境好好,位唔多,唔會好逼,大部分都係卡位,同狗狗坐得好舒服,而且門口係open冇門既,呢d時候著重換氣/鮮風, 啱晒,但如果天氣熱d唔知會唔會好熱menu都幾多選擇,dog menu仲多野過人menu🤣- 黑松露帶子露荀意粉: 黑松露味幾濃,露荀好少,帶子係小柱,質感ok但味道麻麻,個意粉比較多汁,有d漏,整體一般般- deleux all day breakfast: 好多野,男人都差d食唔晒,種類好多,啱晒d貪心咩都想試下既人- flat white: 正常既咖啡- 藍莓親子布甸: 我女幾咀刁,尤其出街佢唔係咩都食,但佢係秒速清左。 size都唔算細,好足料,啖啖肉整體野食都ok, 同埋唔貴,性價比高,而且仲有個角落賣狗狗零食同精品,收益部分會捐俾動物慈善機構服務:d staff對毛孩好nice, 對人態度都好好。 我11點幾book即日3點,whatsapp覆得好快👍🏻衛生:目測幾乾淨,人既食物要由1號舖拎過黎,會經過街,佢有用個透明罩cup住,野飲係外賣杯,乾淨👍🏻 泊車:轉灣有錶位,但好full, 可以搏下泊門口,或前少少路邊,好多車泊,我地就
menu都幾多選擇,dog menu仲多野過人menu🤣
- flat white: 正常既咖啡
泊車:轉灣有錶位,但好full, 可以搏下泊門口,或前少少路邊,好多車泊,我地就泊左入寶湖花園車場,weekend $23/hr, 但唔多時租位,要慢慢揾,同個場都窄窄地
黑松露帶子露荀意粉
deleux all day breakfast
藍莓親子布甸(狗狗menu)