2017-04-23
假期食餐好ge是常識吧!經過觀塘見到呢間門面幾靚就入去喇同朋友非常肚餓,見到menu 好多選擇而且款款吸引,真係好難簡,最後簡左下面幾款英式炸魷魚圈-食正餐前點了這個香口野,上碟已經覺得好有氣勢 超超超大碟!!炸得好鬆脆,好易咬,頭盤已經好正,有十幾個圈,好食到2個人都食得哂,真係好誇張龍蝦忌廉湯-上碟就聞到好香了,好香濃好杰,有龍蝦肉,飲完暖暖胃已經好滿足安格斯肉眼扒-到主角喇!!一上碟,同朋友一齊嗌:嘩!好大塊!而且好厚身,叫左五成熟剛剛好,唔會太生又唔會過硬,配菜仲有紫心蕃薯蓉同蕃茄,配菜都好好食,個扒更加唔洗講,又淋又juicy,超級推介蒜片蟹肉天使麵-份量一般,但蟹似比例好多,基本中啖啖都食到蟹肉,味道都相當唔錯,可以一試食完都飽到上心口,甜品都食唔落,不過一定會再尼!
食完都飽到上心口,甜品都食唔落,不過一定會再尼!