2023-02-17 68 瀏覽
又到左每年嘅情人節慶祝喇,其實自從有兩隻小魔怪之後,佢哋兩個嘅生日仲預備得多過情人節喇(應該好多父母都類近吧)🤪🤪🤪今次我好叻架喇前一日Book 定咗一間係工廈開嘅西餐廳😏😏😏(記得餐廳係要工廈員工先可以哦😎)餐廳環境同氣氛都好有節調亦都好有風格,睇得出係精心設計,牆上亦掛有好多90-00年代外國唱片(我竟然識😂)食物方面都係一如既往嘅好💛💛🫕忌廉鮮蘑菇湯🌕🌕🌕🌕🌕我哋叫左3碗,無錯,係3碗!!咁你就知咩料啦!!🤣🤣超足料嘅鮮蘑菇,味道香濃配入忌廉湯香而不膩,係我女嘅至愛!!每次必點,佢有次甚至話要飲兩碗🥹🥹🍝溫泉蛋卡邦尼意粉🌕🌕🌕🌕🌗一上枱就見到隻溫泉蛋係上面動L動L咁好過癮。意粉味道足夠而且忌廉掛汁,讚讚👍🏻👍🏻🍛美國安格斯牛小排日式咖哩飯🌕🌕🌕🌕🌘係我寶貝肥仔仔大愛。日式咖哩香甜加上牛小排肉嫰味濃,好快比肥仔仔清碟🤟🏻🍔🍟紐西蘭牛肉芝士漢堡(伴薯條)🌕🌕🌕🌗🌑牛肉厚而多汁,漢堡包麵包有預先烘焗,好香口。只係當日嘅薯條炸得稍微過火,略為炸得太乾身🥹🍰朱古力批🌕🌕🌕🌘🌑總之都係要有個甜品先夠圓滿💛叫左兩個小朋友一定喜愛嘅朱古力批。不過不失之作🤗

食物方面都係一如既往嘅好💛💛

🫕忌廉鮮蘑菇湯🌕🌕🌕🌕🌕