2022-01-30
⭐️⭐️⭐️⭐️📍Honbo (TST)~ Classic burger ($88) (4oz beef patty, pickles, onion, lettuce, house sauce)~ Honbo ($98) (2x2oz beef patty, cheese, pickles, onion, house sauce)🍴Honbo 作為入選亞洲50大漢堡店,為食妹當然唔可以錯過佢地嘅招牌Honbo啦,麵包烘到少少脆又圓碌碌好飽滿,兩塊牛肉漢堡唔算厚,但係勝在肉味濃同juicy,唔會乾爭爭,成個漢堡望落好平凡,但係加埋芝士、生菜同洋蔥,食落有層次好味道😋 ~ Sweet potato fries ($38)🍴見到有蕃薯薯條好想食就叫左,不過就有少少失望,唔知係咪因為個蕃薯唔甜所以食落覺得淡味啲,覺得普普通通~ Buffalo wings ($78)🍴好少見到漢堡店有buffalo wings就毫不猶豫咁叫左,真心有驚喜!雞翼炸得非常香脆,咬開有熱辣辣嘅肉汁滴哂岀嚟,加埋香辣嘅buffalo sauce,同埋放喺中間嘅blue cheese,非常惹味! —————————⭐️⭐️⭐️⭐️💲💲
📍Honbo (TST)
~ Classic burger ($88)
~ Honbo ($98)
~ Sweet potato fries ($38)
~ Buffalo wings ($78)
—————————
⭐️⭐️⭐️⭐️