2020-10-06 115 瀏覽
食完飯同朋友一齊去食甜品!雪糕有好多唔同款式選擇,朱古力、杏仁、榛子、雲呢拿、薄荷、咖啡、水果口味又有芒果、士多啤梨、熱情果、粉紅石榴、紅肉火龍果、荔枝,任君選擇!餐廳職員可以比客人試食雪糕,再決定最後要邊一款口味。我幾鍾意d雪糕店有呢啲安排,咁樣唔怕叫錯雪糕中伏,最後變浪費!呢日我同朋友揀咗3球雪糕,粉紅石榴、紅肉火龍果同開心果!紅肉火龍果-入口清甜,口感似食雪芭,食落仲有黑色一點點嘅火龍果果籽!好味👍🏻粉紅石榴- 同紅肉火龍果一樣,口感似食雪芭。味道清香,帶有微微嘅石榴果酸。幾適合食完肥膩野,解油膩!開心果- 原本我已經超級鍾意開心果雪糕,而呢個完全冇令人失望!奶味唔會好重,有香濃開心果果香,食落仲有開心果仁碎!正!呢晚大滿足!雪糕好食,又可以食完飯坐低同朋友吹吓水。
食完飯同朋友一齊去食甜品

呢日我同朋友揀咗3球雪糕,粉紅石榴、紅肉火龍果同開心果!

呢晚大滿足!雪糕好食,又可以食完飯坐低同朋友吹吓水。
2020-10-05