2009-02-01 13 瀏覽
二星期前先光顧完銅鑼灣個間..今次反而想試試尖沙咀這間!是晚星期日..我們選了5:30~7:30 $133位!原本冇諗過訂位的..因為我地得2個人..加上又見上次係銅鑼灣都唔係好FULL.咪諗住唔訂囉..最後都係打去訂左..哈哈..好在打左去訂ja..我地前一日打去..開頭佢講冇位喎..好失望.點知原來攪錯係..係有位..好在!無論環境定食物..我都係覺得銅鑼灣這間好好多!比起銅鑼灣的..這間真係細好多..位都比較迫..比較舊!侍應方面銅鑼灣的有成十幾個人..人手足夠.相反這間人地不足..得幾個..個個都好像好急咁...好忙!但服務態度都好好..唔會黑面!坐左冇耐就有個侍應送左2碗湯黎..不過我冇咩興趣..飲左小小就冇飲了..想飲飽人??之後有個男人送個<< 焗三文魚 >> 比我地..仲介紹自己和這個焗三文魚應該是老闆了..我冇想過食這時段都有得送的..焗三文魚真係好好味..好滑.先黎杯飲品..我至愛的熱甘桔檸檬蜂蜜.第一位同樣好入味..但最尾叫第二杯時已經冇咩味..好淡!刺身:銅鑼灣的新鮮點.這間的刺身真有點雪味..應該是冇味!第一次落已漏單了!壽司.
二星期前先光顧完銅鑼灣個間..今次反而想試試尖沙咀這間!

是晚星期日..我們選了5:30~7:30 $133位!

點知原來攪錯係..係有位..好在!

都比較迫..比較舊!

壽司...這間的壽司反而大大件..勁多飯..想食飽人咩~~

串燒..今次試左上次冇試的燒雞骨腸同燒蕃薯..大大件紫心的..紫到成舊碳咁 ..哈哈

枝豆

總結: 都抵食的..但下次我都是會食返銅鑼灣的會比較好!!
焗三文魚
焗三文魚