2023-03-19 295 瀏覽
好日都唔嚟呢度,但係由於送朋友機揸車經過,所以都去附近嘅東薈城嗰度熄咗食飯,而且商場方便泊車,見到有午市二人套餐即刻入去試一試,因為之前食過圓方嘅分店好多次都係非常唔錯,所以應該心諗唔會有伏。服務一入去佢麻麻哋,好似人手唔係好足夠,而且枱同埋燈亦都非常之迫,但係最好笑嘅係佢啲碟全部都係好大碟 (只係碟嘅size而唔係份量。)所以根本就放唔晒嘢食 ,多次同店員講可唔可以轉四人枱?因為我哋多嘢食,但係都係唔得,我哋去嗰陣其實只係滿咗一半,其他我都好多吉位。食物嚟講,非常一般,冇話邊個好伏嘅位,但係就係同普通茶餐廳或者大排檔整嘅味道差唔多,冇乜特別。下次亦都唔會再試了