2018-08-08
星期四晚上預訂了7點半任食素食1。5小時跟朋友一共3人由朗豪坊行去大角咀。。。。跟著google map指示, 大約10分鐘左右就了大角咀的走肉朋友我地7點05分就到了。。。。門口女侍應(似似地老闆娘) 態度超串。。。問我地約左幾點。。。。我地話7點半。。。佢即刻話。。。依家7點1咋喎。。。。。🙄🙄🙄跟住又話。。 7點半到左都要等架。。。(但當時門口得1個人等緊。。。)咁我地唯有去奧運站行下吹下冷氣喇。。。7點30分我地準時返去,一返去就有位。。。食野前先付款。。星期四晚上 118 位吾洗加一。。。仲可以分開一個一個用8達通比錢 (呢點要讚一讚)。。我地被分配係一張6人台,本身坐左3個人。。。。咁我地3個就岩岩好坐滿張台,地方都算迫迫地。。。但百幾蚊任食,可以接受因為地方太迫所以影既相就吾多。。。。講完地方,就講下食物先。。。一去到見到對面台有新鮮哈密瓜食緊。。。但我由7點半到9點半都冇見到有再出。。。失望沙嗲素肉串燒我地一行3人都覺得超好味。。。都見到出過好多次冷盤既薯粉都好好咪夠麻夠辣仲有冬陰功pizza, 都幾特別同夠薄沙拉正正常常,星洲炒米幾香幾好味,肉醬意粉都ok另外素食一
跟朋友一共3人由朗豪坊行去大角咀。。。。
沙嗲素肉串燒我地一行3人都覺得超好味。。。都見到出過好多次
冷盤既薯粉都好好咪夠麻夠辣
仲有冬陰功pizza, 都幾特別同夠薄
沙拉正正常常,星洲炒米幾香幾好味,肉醬意粉都ok
另外素食一定有既大量不同款炒菜呀,炆羅白,菇呀都正常味道
只見出過一次既煎樣3寶。。。茄子超好味
另外有日本野。。。食左佢一舊壽司都過得去。。。。只講野食可以比到80分
但野飲只有水同茶and凉茶, 如果選擇再多少少就好
另外大家記得食完自己要執返自己個d 碟出去(見到好多人都冇執,就咁走左去)