呢間係油麻地新開既日系小木屋cafe,好多人黎左打卡。見野食同環境都幾吸引,今日就等我都係試下先。乾炒大蝦蒜香意粉 Garlic Prawn Linguine $108炒意粉比起有汁既意粉乾身同有嚼勁少少,男友幾鍾意食。大蝦食落爽口彈牙,唔會油膩。連埋蒜香真係好滋味。---黑松露雜菌扁意粉 Truffle Mushroom Linguine $88通常係menu見到都忍唔住必點。黑松露味幾濃郁,意粉al dente有咬口。份量都幾多。----雞軟骨餃子Japanese Chicken Cartilage Dumplings $68望落似春卷,外皮炸得金黃脆口,入面係肉餡夾著雞軟骨,岩哂鐘意食炸野嘅朋友----抹茶拿鐵 Matcha Latte $45濃抹茶澀味,唔會苦,加左冰會淡味少少。想飲濃味可能嗌熱飲會fit d。----菊花茉莉花茶Chrysanthemum & Jasmine Tea $58清熱滋潤,食完truffle sauce咁heavy,去膩啱啱好

---

抹茶拿鐵 Matcha Latte $45