2022-12-03 1064 瀏覽
諗住多正面食評 咪諗住上去食吓 第一次去食 兩個人食叫左C餐 野飲基本野冇特別 可樂都冇zero🙄 無糖茶又冇乜選擇 1. 雞先食雞 我諗2個人應該有半隻掛 結果少得可憐 只係食到2隻脾 2隻翼 其他全部骨 雞無雞味 只有辣味冇喊味2. 打邊爐打邊爐個湯底係奶白色 但係完全冇味 啲豉油又勁咸 可能同個湯底互相balance?! 再黎叫食物 叫澳洲和牛 第一碟同last order 果碟係正常 其他d牛肉一夾落去都未放入煲已經散曬😒牛丸衰過我去譚x食米線果d 其他丸都係散 d蝦霉 凍頭腐都係散 全部d食物好似放左入雪櫃冷藏拎出黎都未溶冰就散曬咁唯一可取係d魚皮 蝦片🫰🏻D侍應收野收得好快添 快到唔問客 支茶飲左一半佢已經收埋添 唔知以為佢趕緊我走😒我用咁多年Openrice book枱食飯睇食評未試過食飯食得咁唔開心要寫負評$298加一又唔係話好平 牛大x一鍋x好食好多間餐廳再唔改善 遲早執😣😖真係食到一肚氣
1. 雞
2. 打邊爐