2008-05-22 20 瀏覽
結婚3週年,雖然阿Pooh 唔係甘舒服,都捨命陪我,真食多謝佢!!去前已得朋友提供攻略,7點前D龍蝦大隻D,同埋唔駛排隊攞野食,好!6點收工,即走o哈哈!6點半前到達,都已經有人開始食緊,阿Pooh唔食得多,靠我為本啦,龍蝦 2隻(4邊) : OK啦,肉質唔算太韌,唔係好鮮,點埋個芥末醬,就好食好多生蠔 5隻 : 夠凍,幾新鮮,好味凍蟹加埋食左一隻有多.蝦10幾隻,帶子,青口,螺長腳蟹,全部都合格o(由其凍蟹)魚生: 三文魚ok,帶子普通,甜蝦,八爪魚都ok燒味(燒排骨,雞)阿pooh食,佢話ok翅內有竹笙,不太漿口,雖然翅分量不多印度薄餅普通,反而印度咖哩雜豆,okPizza阿Pooh詁ok唔記得咩蘋果咩湯,清清地又幾好飲喎北京填鴨,燒銀雪魚,燒牛肉,抄雜菜,XO抄石班,燴羊肉,全部都普通啦Parma ham同煙三文太鹹,沙律好食o呀!有個忌廉磨古湯好好飲,我明知飽肚,都忍唔住飲左2碗甜品: 差不多全部食晒,有印象包括有: 士多啤利蛋糕,熱情果蛋糕,栗了蛋糕,多款既什果撻開心果蛋糕,芒果布丁,桃批,全部都係迷利,所以可以試多D,仲有朱古力梳乎里,即做的窩夫,實話,全部都普通,好彩食
生蠔 5隻 : 夠凍,幾新鮮,好味
魚生: 三文魚ok,帶子普通,甜蝦,八爪魚都ok
燒味(燒排骨,雞)阿pooh食,佢話ok
翅內有竹笙,不太漿口,雖然翅分量不多
印度薄餅普通,反而印度咖哩雜豆,ok
Pizza阿Pooh詁ok
唔記得咩蘋果咩湯,清清地又幾好飲喎
Parma ham同煙三文太鹹,沙律好食o
呀!有個忌廉磨古湯好好飲,我明知飽肚,都忍唔住飲左2碗

好彩食返8球HD 雪糕保番數 ^_^
好彩有折,(原價$588+10%),如果無折就唔抵食啦!吃的人又多又嘈又要排隊,坐位方面又真的太密太迫,好彩一去到就食左2,3轉海鮮先,因為過左7點,見到起碼10幾人排隊攞海鮮o
甘既價錢值得嗎?

**俾笑臉,係因為我用甘既價錢食**
另外多謝同事映既相