好開心可以食到一間咁高水準既餐廳。食物無論食材,美感同味道都非常好👍🏻。食材更加係每天都係最seasonal ,真正感受到食物既原味就如a nu means “just as it is 。 本人最喜歡既Dish “Amadai”真係好好味食過好多餐廳煮依款可以連埋鱗去煎嘅魚,依間餐廳煮得最好食。 依一道菜係炸蓮藕根,好特別但係好香口好好食,廚師設計到蓮藕好似一個小盆栽一樣好有藝術感。依間餐廳座位每日都係做十幾位左右,非常安靜舒服望住全世界最靚嘅海景一覽無遺依度可以話係全香港最靚嘅海景餐廳之一。服務方面更加係無微不至,由於餐廳係廚師發板嘅關係打電話嚟落Booking嘅時候reception非常專業地問清楚我哋有冇啲咩唔食或者敏感,好讓廚師安排最適合我哋既菜式。 當我地坐低嘅時候服務員非常簡潔清晰地介紹餐廳concert。每一道菜都好專業地話俾我哋聽食材同埋煮法如何配搭。期間我跌左幾次餐巾落地下,服務員都會好快咁幫我地換而且個個都笑容滿面。非常細心。而當晚我哋叫咗個Wine pairing更加係非常出色而當中Wine 嘅配搭更加係好多酒我都未喺其他餐廳試過。並唔係一啲大路嘅品牌。令我增
本人最喜歡既Dish “Amadai”真係好好味
食過好多餐廳煮依款可以連埋鱗去煎嘅魚,依間餐廳煮得最好食。

而當晚我哋叫咗個Wine pairing更加係非常出色而當中Wine 嘅配搭更加係好多酒我都未喺其他餐廳試過。並唔係一啲大路嘅品牌。令我增長知識不少。

最後,我同朋友都好開心可以食到一間咁高水準嘅餐廳,而且佢哋餐牌經常都會轉。我哋短期內一定會再嚟食同埋介紹俾朋友。