2023-08-13 21 瀏覽
喺附近剪頭髮,成日行過見到佢裝修幾日系幾靚,今日見佢冇乜人就入去試吓。入到去有超過一半嘅座位係空,但係男waiter 仍然安排我哋坐喺廁所門口。諗住淨係食個pancake飲杯咖啡好快,是但,都費事同佢講。跟住未坐低就少少冇禮貌咁講話$100最低消費一個人。令人感覺唔welcoming。坐低睇餐牌,每個pancake都差唔多都要140幾蚊一份,飲品大致上$48一杯或以上。咁一人叫一個pancake一杯嘢飲絕對唔會唔過$100啦!覺得唔使咁緊張同埋講嘢唔使咁冇禮貌。兩個人最後食咗$431⋯⋯ 嘢食飲品正常唔特別出色。兩位男server,繼續對一眾客人都係冇禮貌。聽到隔籬枱點餐問多兩個問題已經不耐煩。喺第二張枱放低隻碟直頭澎一聲,好似掉落張枱咁。我哋都嚇一跳!其實做甜品店最緊要開開心心甜甜蜜蜜。請着啲咁嘅員工真係一大敗筆。另外最後察覺舖頭裝修真係好有心機。但係嗰幾位員工整到個鋪面周圍都係垃圾、紙箱、背囊、隨地放垃圾鏟,好混亂同埋唔整潔。真係嘥咗老闆嘅心機
2023-08-13