2008-01-03
放完假,見到公司附近開左呢間野,之前未聽過但原來已經有好多分店,所以咪試下囉~好開揚的門面,但唔適合依家既天氣,好凍~~已經係3點,無咩客,一半到啦,而職員就有好多.我地由於趕時間,就毫不猶豫地ORDER左海南雞飯.想ORDER咖啡,但點知..."依家只有百事同七喜,其他都冇供應"店員話. u_u" 我一向都唔好汽水,所以唯有要清水.一路等,過左已經成十五分鐘,我地兩個人只黎左一個飯,想問侍應,叫極個個都你推我讓,無人想睬我,好慘...再等多五分鐘有多,先有野食.如果好多order我唔介意等,但係個個都食完等埋單...個飯都ok好食,係d雞有d怪怪味同埋太少雞喇~~最後埋單,我企喺收銀同個女仔面前揸住張單,叫左幾次埋單,佢望一望我又繼續傾偈,要我同其他侍應講埋單,佢先出手收錢.全程飯好似乞番黎咁,無奈!
個飯都ok好食,係d雞有d怪怪味同埋太少雞喇~~