(非會員)
2009-05-02 12 瀏覽
今曰放假陪阿媽行到太子,諗住去附近洒樓飲茶,所以來到富臨,貪佢集團式經營服務及食物水準有保證,點之換來一吐氣首先本來有兩部用,但係只開放一部,搞到客同貨一齊用,一出就發覺有侍應揸住兩大袋 "龍等" 等入,聽到啲侍應都同街坊食客呻,埋怨洒樓只開一部。第二,我地一坐低tick點心食,點知tick 完叫侍應落單,個侍應話其中一張有優惠嘅點心纸唔用得,仲即場斯斷嗰張點心纸,咁唯有淨喺食正價嗰啲啦。但係叫完先發覺其他比我地遲來嘅人都用到嗰張有優惠嘅點心纸。所以我反映俾個部長聽。點知個部長只係講句唔好意思就箄怱怱忙忙甘就走咗去做其他事情,冇諗過話會改善。第三,點心纸上寫有部分點心要等15-25分鐘,連燒賣都係。15分鐘我都可以等嘅,但係唔好彩要等25分鐘先等到嗰籠燒賣嘅話,我就唔會等啦!總括來講呢間洒樓太多缺陷啦!既然食得咁唔開心,下次都唔再去啦!

2009-05-02
$80 (早餐)