2016-08-07 1276 瀏覽
因為住在附近,又鍾意食日本菜,所以成日都會黎,仲黎過好多次添。但每次食完都係同一個感受。食物係新鮮嘅,但服務態度真係有需要改進一下! 有時同一班朋友黎,當然會點得豪D,點好多嘢食,張單肯定貴,咁就會笑住對你,埋單仲有個甜品醒你,但有時只係同老公兩個,張單好自然會平D㗎喇,咁就會態度冷淡,埋單多謝都冇一句,甜品更加唔洗諗。真係好現實!今次兩大1小 3個人,點咗個套餐再加啲其他嘢食。呢個串燒牛舌,每次必點!👍🏻呢個又係必點嘅,唔記得exactly 叫咩名,好似什麼 吞拿魚蓉壽司 咁上下啦😅😅 呢個日式煎餃子,外脆內軟,好味😋鵝肝多士,外層煎得唔夠時間,唔夠乾脆,裡面仲凍嘅👎🏻呢個炒飯我只食到好濃烈嘅黑椒和味精味道,而且仲好多好多油👎🏻食日本菜最緊要食材夠新鮮,而呢度係絕對可以放心嘅。每次黎食魚生,壽司都好滿意嘅,熟食方面有待改進!其實出來比錢食飯,好多人都好在意服務態度,希望下次再黎嘅時候服務態度會有所改變!

今次兩大1小 3個人,點咗個套餐再加啲其他嘢食。
呢個串燒牛舌,每次必點!👍🏻
呢個日式煎餃子,外脆內軟,好味😋
鵝肝多士,外層煎得唔夠時間,唔夠乾脆,裡面仲凍嘅👎🏻