2018-09-02 18 瀏覽
個個拍拖,個個都知要去邊度拍拖咩。拍拖拍得耐,都真係唔知有咩做。小妹係沙田返工,見好耐無同男友行沙田(雖然都唔知有咩行,個個商場啲鋪都一模一樣,行邊都一樣),就同男友放工齊齊行沙田。放工肚餓,就去新城市最多食店既七樓行下睇下有咩食。行過呢間新開既食店,有個年輕人好熱情咁企係門口同我地介紹,態度親切,於是乎我地決定入去試下啦。年輕人介紹左個蝦湯面俾我地,咁人地咁有誠市咁sale,,我決定試一試個招牌。而男友就見佢個咖哩飯做緊特價,佢就試個咖哩飯。而另外,我地嗌左大蝦炸雲吞。我嗌左油面底,碗面來左之後,見到有五隻大蝦,而菜都真係有好多!好開心呀,因為小妹好耐無食菜喇。慚愧😅飲一啖湯先,真係好鮮甜!好飲!唔怪得之年輕人話有啲客飲埋碗湯架!但係男人個咖哩飯真係麻麻,無咸味無咖哩味,好水好淡。點解會咁架?有啲失望,希望年輕人見到我地個意見可以改良下個咖哩。而個炸雲吞,每個雲吞入面都真係有蝦架!新鮮即炸好脆口,鹼水味略重,有進步空間。但年輕人既優質服務態度真係無敵!太好喇!
個個拍拖,個個都知要去邊度拍拖咩。
放工肚餓,就去新城市最多食店既七樓行下睇下有咩食。
而男友就見佢個咖哩飯做緊特價,佢就試個咖哩飯。
而另外,我地嗌左大蝦炸雲吞。

但年輕人既優質服務態度真係無敵!太好喇!