Boxing day同朋友行完山,吃完車仔麵,時間尚早,想食過甜品至回程就入去呢間店試試,當時只有兩枱客共4人,我同朋友就揀最入嘅長枱坐下(近水吧),隔一陣待應就話有人留咗枱,跟手擺’留座牌’喺枱,我哋惟有坐另一張長枱。當我想落order, 但叫咗聲’唔該’, 兩個waitress掛住傾計聽唔到,ok算啦,隔一陣再大聲叫兩次’唔該’, 都係唔應,真係有啲火,我再放盡喉嚨大大聲叫’唔該’, 隔離枱男女都望一望我,其中一個waitress至如夢初醒行埋嚟落單。我同朋友都揀咗芒果布甸,但同menu相片不符合,布甸面沒有如相中有幾片芒果,布甸味道方面無乜芒果味,質感較實唔夠滑,可能落多咗魚膠粉,$33一客唔平,我自己整仲好味過佢。埋單時已走剩我同朋友,無新客到,唔明點解我哋入座時截住話有人留咗位,被截住嘅感覺幾uncomfortable, 呢間真係無下次,價錢唔平,味道一般,服務態度又非常趕客,goodbye your tail。

,我再放盡喉嚨大大聲叫’唔該’, 隔離枱男女都望一望我
,其中一個waitress至如夢初醒行埋嚟落單

,goodbye your tail。