2018-08-24 64 瀏覽
😡😡昨晚到尖沙咀棉登徑分店,原先Book了枱的,因行錯路枕誤了時間,我們已知會遲,已在早10分鐘致電想說一聲,但打了兩次都沒有人聽,到找到鋪後,一入去完全沒有人招 呼,見到侍應跟他們說book了枱,一個同事又叫另外一個同事,不停叫我們等等,終於負責既人出現了(肥肥矮矮長頭髮,著住西裝外套)我們跟她說book了枱,她就立刻用非常無禮貌的語氣話:「你地咁遲,你地等下先啦!」遲左要等都唔緊要,我地都無催促過,最多當Walk in入,但眼見有枱都唔比我地都算,到叫我地入座的時候,果個女人又再用啲十分差既態度同責罵既語氣講:「遲你地又唔打黎講聲!」我朋友立即跟她說已經打左兩次,你地無人聽,佢再話:「我地好忙家,點聽啊!」(咁你就唔好話我地唔打啦),跟住仲唔夠,再要講:「留枱不嬲都留15分鐘家啦!」呢個人咁既態度,我地都已經懶得理佢😒你地呢間鋪做到唔休做咁,唔知以為唔可以Walk in入,唔book枱唔去得,打開門口做生意自己唔聽電話仲要話人地唔打黎,啲野食幾好食都無用啦,有呢啲咁嘅員工,簡直幫公司倒米!