(非會員)
2006-07-23 17 瀏覽
非常同意之前食家的評語。食品係好食!但係D服務好差,印像中女侍應較男的更差。我上星期,下午3時許與家人去到只得2-3枱客,個女侍應隨手大力放下3杯熱茶,我友善地抬頭微笑向她講:唔該,我想要杯凍水。佢居然板起面容,用不滿眼神,側身斜視低角度(屈)着我,用喝問語氣問我:要幾多杯呀,我當堂感受到佢對我不滿,我答1杯佢就轉身離去,全程呢位女侍應就黑起塊面,眼屈屈,同同事就談笑風生,我原本愉快的心情亦變壞,草草食完就離去,額外貼士一毫子都無比,我通常習慣一定最少另比$20貼士,因為我覺得佢嘅服務態度一文不值,我完全唔理解我咁友善嘅食客,只係一個普通要求要杯凍水啫,換來咁差態度,到今日諗返起仲有D怒火。原本一間好食館變成咁,管理層好有責任,見字應立即整頓一吓、教育吓班侍應,顧客是他們的米飯班主,否則遲早好似『大排檔』咁執(粒)收場。
非常同意之前食家的評語。
食品係好食!
但係D服務好差,印像中女侍應較男的更差。