2005-05-15 11 瀏覽
食物方面既問題係唔大既~因為我同朋友餓鬼上身先會覺得唔夠飽既啫。但係服務真係完全唔得。首先係一坐入去~佢比左果個角落最凍既位我地,其實另外個3張枱都係吉既,一坐埋去就feel到d風呼呼咁吹黎,我地話轉枱個waiter仲話個度係風口,四張枱都係一樣咁凍,我就唔理咁多,同個經理講要轉位,轉左個位根本一滴風都冇。之後坐果個位個d客人凍到震真係慘。之後我地要Spoon,要水每樣都叫左至少3次。另外,埋單個陣係要找番一蚊既,雖則我唔洗佢找番比我,但佢都冇理由話"岩岩好啦"咁掛。最奇怪既係個個waiter都戴太陽眼鏡,我見佢地搵野要除左副太陽眼鏡,搵完再戴番~你話幾老土,我叫佢地個陣,都唔知佢係唔係同我講緊野,好騎呢呀~