2018-05-01 420 瀏覽
萬眾期待屯門終於有放題,點知失望而回!食物一般但係俾得二佰幾蚊價錢都明白人哋會俾啲咩嘢你嘅!失望嘅係服務人員嘅態度!🤬我同閨蜜食咗45分鐘之後(叫咗第一round嘢食)有位姨姨過嚟話仲有10分鐘last order,我哋話round 1都未到齊點叫round 2 呀?咁我哋唯有快啲叫埋想食又未叫嗰啲啦!5分鐘勁快落完order姨姨又過嚟叫我哋埋單!我哋見距離要交枱時間仲有40分鐘咪諗住等多陣食物到齊再埋單!點知我哋叫嘅食物一直冇嚟!但係佢哋就不停叫我哋埋單!我哋問啲食物幾時有,佢哋就話啲食物冇哂唔會嚟!太過份啦!咁我哋不如唔好食放題?是但搵一間日本嘢食咪得囉!下次都係去遠啲搭車出其他地方食!唔會再有下次!