2006-01-19
第一次去此店已是05年年初的事, 因食過佢既小籠包,拉麵及蘿白絲酥餅...小籠包好juice, 但無咩鮮味,但佢既蘿白絲酥餅熱辣辣, 好好味 所以就在個多月後同我亞媽再去幫襯...但此次就大失所望...並非d食物既問題, 而係人既問題。仲記得當日係weekend, 我同亞媽在旺角睇完中醫就去食下午茶醫肚...吾知食咩好, 而且吾食得熱氣野, 所以想食中式食物。行行下就見到此店...本來tea time時間無咩人..照正常d 待應應該好"他條"...因此service應該好d...點之剛好相反..一入到去只見幾隻個頭染到五顏六色既"靚仔", 吾單只無say welcome, 而且根本吾想理我地。最終都只係個部長比menu比我地, 過左好幾分鐘, 我舉手示意比d "靚仔"知我要落order, 點知要我叫左幾次先有人釆下我?! 最後都要經亞部長哥哥先可以順利落單。這次既食物水準依舊, 無咩comments. 不過食野期間在我地頭部上空, 經常有d 烏蠅飛黎飛去...攪到越食越無隱!後來食飽飽就叫埋單, 點知同order前一樣, d死"靚仔"一於少理...我有我叫埋單, 佢有佢在行行企企打牙"
這次既食物水準依舊, 無咩comments. 不過食野期間在我地頭部上空, 經常有d 烏蠅飛黎飛去...攪到越食越無隱!後來食飽飽就叫埋單, 點知同order前一樣, d死"靚仔"一於少理...我有我叫埋單, 佢有佢在行行企企打牙"較"?! 最終要等成10幾分鐘先成功埋到張單?! 比著係d 大陸人..走埋都仲得呀?!
正如"劉華"話: 敢既服務態度吾夠架?! 以後都米駛旨意再去?!