餐廳: 一遊
資訊:

2021-11-18 22 瀏覽
一遊👻放假黎到尖沙咀睇下諾士佛台附近有咩食見到依間日式居酒屋好似幾得即刻去試下佢啲服務態度真係一流食到咁上下又會幫我地換碟好值得再黎🥰🥰.🔅新鮮刺身 HKD 120好多款式既刺身三文魚吞拿魚甜蝦海膽帆立貝夠新鮮質素幾好🔅香蔥吞拿魚蓉卷 HKD 170好高質既卷物啲吞拿魚蓉一啲都唔孤寒同飯既比例差唔多一比一一啖放入口魚蓉夠多好滿足🔅滑蛋鰻魚石鍋飯 HKD 128一上枱個陣店員都好貼心叫我地小心掂到個鍋上枱個陣仲係炸炸聲滑蛋夠滑鰻魚好入味鰻魚汁調得好好加埋小小飯一齊食真係一流☺️🔅炸雞香蔥汁 HKD 68炸到好脆又甜甜地唔會好厚粉成舊連炸都食哂幾得意既香蔥汁🔅火焰三文魚 HKD 78輕輕燒過既三文魚配埋啲胡麻汁作為前菜好唔錯🔅海鮮茶碗湯 HKD 70好特別既茶碗湯比幾隻杯我地可以倒落杯到飲勁清甜🤩飲完仲可以打開蓋食海鮮添🔅溫泉蛋蘿蔔牛腩 HKD 78蘿蔔先係主角好好食既蘿蔔吸哂啲味又煮得夠淋🔅特色沙律 HKD 68新鮮沙律菜加埋小小沙律汁簡單又吸引.整體黎講:精緻好味 服務一流😚.🎈一遊 (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號4樓
一遊👻

加埋小小沙律汁
簡單又吸引

整體黎講:
精緻好味 服務一流😚
🎈一遊 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號4樓