2017-07-18
台式嘅華麗裝修,帶一點高格調既氣派, 坐喺到食火鍋感覺好像都升呢了!新推出嘅晚市套餐 平民嘅價錢星級嘅享受趁收工6-8:30, 早啲過嚟食最抵, 嗰個套餐超多嘢食呀 兩個人根本上都食唔曬, 我哋仲加咗40蚊啤酒任飲埋添。個湯底七彩繽紛好靚呀, 麻辣湯底,肉骨茶,青咖哩同埋椰子雞,睇見都流哂口水頂級美國安格斯牛頸脊, 脂肪比例均勻, 色澤紅潤, 望到都知道夠曬新鮮。日本黑毛豬腩肉,有彈性夠煙韌而且有少量海鮮 ,海蝦大大隻,番薯蜆大大隻,口感都很不錯。餐前小食拼盤,有豬頸肉,炸雞翼 ,炸油鬼同埋炸紫蘇, 每樣都有啲一人一件,食落都幾香口惹味。脆炸響鈴同埋炸魚皮,脆卜卜,又係 小食多滋味, 平時又係食一兩舊就唔想食 ,而家 呢個份量就 啱啱好啦!鮮蝦水餃,菠菜皮韭菜餃 ,洋蔥豬肉蛋餃3拼都幾特別, 當中我覺得洋蔥豬肉蛋餃幾特別,腍腍的,有陣蛋香味菜籃菇丸類烏冬乜都有,食完一定飽哂其實一枱嘢食 兩個人真係食唔曬㗎D食物超多,男仕食就差不多。
新推出嘅晚市套餐 平民嘅價錢星級嘅享受
日本黑毛豬腩肉,有彈性夠煙韌
而且有少量海鮮 ,海蝦大大隻,番薯蜆大大隻,口感都很不錯。
鮮蝦水餃,菠菜皮韭菜餃 ,洋蔥豬肉蛋餃
菜籃菇丸類烏冬乜都有,食完一定飽哂