今日朋友介紹左呢間係工廈嘅餐廳一入黎就見到有好多食雞翼比賽嘅poster😹😹好似好正咁 下次想黎試下🙈咁我地叫左兩個lunch set😄😄lunch set 包左沙律bar 選擇都幾多下Dressing 仲有得4-5款可以揀 我就自己砌左個靚靚沙律😂呢日仲有松露蘑菇湯👍🏻Grilled U.S. ANP Pork Rack with Apple Sauce 燒美國帶骨保濕豬鞍配蘋果醬 $168呢個本身唔係好期待 係見個名咁搞笑先叫 想睇下點保濕法🤣🤣點知係勁好味 好少豬鞍係咁厚切嘅情況下 仲好Juicy👍🏻👍🏻而且個蘋果醬令到個豬鞍多左份清新 冇咩油膩feel🤤🤤超級推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Grillef Lamb Chop with Pepper Sauce燒法式羊扒配黑椒汁 $158呢個羊扒 唔會好重羊羶味😚😚 我地叫左5成熟 肉質都幾淋 唔會靭😁😁不過係咸左小小同多左小小根位😔不過估唔到呢到會有埋薄荷醬 朋友介紹呢個醬配羊好好食嫁👍🏻👍🏻同埋啲配菜擺到好似個盆栽咁好得意🤣🤣飲品就係普通茶咖啡 我就叫左凍奶茶不過我見佢其他精品咖啡好似都好正嘅👍🏻誠意推介大家一定要試保濕豬😸😸😸
今日朋友介紹左呢間係工廈嘅餐廳
一入黎就見到有好多食雞翼比賽嘅poster😹😹