2024-03-14 36 瀏覽
三個好姊妹相約出黎傾計,所以出咗尖沙咀一間日本酒場餐廳,原來係朋友帶佢黎過,上一層樓梯就到,位置都超級方便 K11 斜對面,食飽仲可以行一陣添。餐廳員工招呼周到,我哋揀咗日式榻榻米坐,較隱蔽兼枱距較大,傾計笑聲都唔會太影響人,食物選擇多,燒串,鍋物,天婦羅,刺身。。。酒類飲品也不少的。 還有是日排行榜,刺身盛分5雕或7雕 我哋覺得五款都夠,下次同多d人黎7雕。又好新鮮又有光澤喎。三文魚層層疊 小卷底 滿滿三文魚條加沙律醬然後,再即場炙燒之後加埋蔥花蟹籽,賣相吸引味道較糯帶鮮。 排名第三 必試。明太子醬厚燒玉子 即叫即做 熱辣辣兩重口感,蛋香濃夠厚身,中心卷著明太子醬鹹鹹鮮味實在好搭配。清酒煮蜆有點驚喜喎, 大大隻肥美份量夠多,食落每隻都清酒香又冇沙 掂呀每人叫咗一杯飲品,姊妹見到呢杯咁特別嘅,佢唔執輸話要試試,冰菠蘿特飲冇酒精的用上冰菠蘿做裝飾但係可以食埋的, 型。打利率

排名第三 必試。

打利率

2024-03-12