2018-11-30 141 瀏覽
好耐無食過一間有heart 又抵食嘅雞煲+火鍋好感動雞煲麻跟辣分量控制得宜,洋蔥吸了雞煲味,食完香滑雞件,加入高湯開始火鍋西班牙豚肉,香港製丸丸,蟹棒........不能盡錄,火鍋湯底越滾越出味,打邊爐中間原本想叫服務員加湯,服務員問我還加不加嘢食,唔加嘢食佢堅持唔加湯,我仲想話佢,點知原來我錯喇,原來湯燒到底,又變返雞煲醬,我頂呀,係雞煲醬+西班牙豚肉+n多邊爐料嘅精華,呢個時侯送碗白飯過黎,拌個精華醬落去食,陳奕迅來了,只能説我輸了,好滿足愛食雞煲嘅朋友,試過呢個高品質食材嘅餐廳,約三五知己吹水食雞煲飲啤酒睇跑馬,都唔使咁辛苦諗地方Thanks 食雞 Winner Winner Dinner 繼續努力
好耐無食過一間有heart 又抵食嘅雞煲+火鍋
好感動