2010-04-29 1 瀏覽
一行人去食晚飯...每人叫了不同的 set dinner + 一枝 house red (Syrah, France)頭盤 :南非生蠔 ( 新鮮 , 重海水味 )Salade de Foie Gras ( 外脆內滑, 煎得夠香口 )Parma Ham with Melon ( 蜜瓜片切得太盡, 有少少白色皮, 賣相扣少少分)主菜 :牛排略遜一籌 ( order 要 medium, but endup 似係 medium well).Roast Rack of Lamb ( 味道ok, 有人喜歡佢無羶味, 有人反而唔鍾意無羶味 )Baby Back Ribs ( 沽清 , 無得食 )服務細心~ 老闆娘好nice ! 知道有人生日, 仲送了甜品 (Bread pudding), 雖然係送既, 但係幾好食喎 ! 個麵包唔會太"淋".同我地傾傾吓, 又主動送了1杯咖啡 + 2杯朱古力下次想去試吓pasta dinner set ~

一行人去食晚飯...

頭盤 :
南非生蠔 ( 新鮮 , 重海水味 )

主菜 :
Baby Back Ribs ( 沽清 , 無得食 )

同我地傾傾吓, 又主動送了1杯咖啡 + 2杯朱古力

下次想去試吓pasta dinner set ~

2010-04-23