2021-08-07 115 瀏覽
⭕️原隻軟殼蟹漢堡 (最有驚喜!!!) ($68)最特別係個醬汁 真係有泰式嘅味道 (雖然食唔出exactly咩味😂 好似有啲似咖哩🤔) 軟殼蟹好食!脆嘅!都算大隻!(由於原先無諗過寫食評 張相係影得衰咗啲😌)⭕️經典牛肉漢堡 ($58)相對無軟殼蟹漢堡咁有驚喜 因為個醬並唔係泰式味 同出面食個味差唔多 個牛都合格 暫時諗到嘅建議係 個煙肉 如果可以整脆塊煙肉/少少燶邊 當有咬感或香脆的話 成個burger會再昇華Burger 整體comment:個包係有烘過 (但係外賣拎到返去屋企食嘅時候就已經林咗少少)啲醬、菜、芝士 全部都好足料 好滿意!⭕️加咗一個Set B ($28) (張相係已經食左一兩舊嘅份量)洋蔥圈炸得都好味 洋蔥唔會太生 (我平時唔鍾意生洋蔥陣味 都覺得整得唔錯) 泰式奶茶算係幾地道 比起出面嘅泰式奶茶 算係有水準 不過可以再濃多少少🤏咁就perfect 另外泰式奶茶唔太甜 岩哂我喱啲平時飲奶茶會走甜嘅人 另外,小店出面有一排凳,等外賣可以坐下,都幾貼心👍🏻 同埋可能新開無耐 老闆特別誠懇有禮 我哋坐喺出面等外賣嘅時候 佢將外賣拎出嚟雙手遞俾我哋 (instead o
原隻軟殼蟹漢堡

⭕️原隻軟殼蟹漢堡 (最有驚喜!!!) ($68)
軟殼蟹好食!脆嘅!都算大隻!
(由於原先無諗過寫食評 張相係影得衰咗啲😌)

經典牛肉漢堡

⭕️經典牛肉漢堡 ($58)

Burger 整體comment:
啲醬、菜、芝士 全部都好足料 好滿意!

洋蔥圈

泰式奶茶

另外,小店出面有一排凳,等外賣可以坐下,都幾貼心👍🏻 同埋可能新開無耐 老闆特別誠懇有禮 我哋坐喺出面等外賣嘅時候 佢將外賣拎出嚟雙手遞俾我哋 (instead of喺小店入面嗌number ) 行番屋企嘅時候 我hubby都特登讚佢喱一點👍🏻

整體而言 價錢合理 質素有水準 我哋絕對會繼續幫襯 會再試下其他款burger 如果有朋友上黎屋企玩 我哋都一定會推介佢哋試下Thaiger😆

對我哋作為長沙灣街坊黎講 so far算係長沙灣區 數一數二我哋會考慮食嘅burger小店之一! 會繼續支持💪🏼

2021-08-07
10 分鐘 (外賣自取)
原隻軟殼蟹漢堡
洋蔥圈