2024-04-01 1295 瀏覽
呢頭茶記都多,今次呢間係男朋友猛話好食所以帶我黎試,一入黎店面都好大,望落都幾光鮮,大部分都係卡位,坐落都舒服,menu選擇都幾多,除左港式常餐野,仲有好多西式呀、馬拉呀,小菜咁,而每晚都會有一款晚餐,日日唔同款,寫呢個食評既時候我都食左3次,係少數我會主動翻噱既茶記😂 講返野食,食過好多呃like all day breakfast ,呢度都有一個all day $65連飲品,睇落都幾豐富,而味道都唔錯另外再叫左當晚晚餐,雞扒拼雞髀菇,$79有湯、餐包同飲品,晚餐黎講都算抵食,塊雞扒又大又厚,個汁食落都幾好,唔會太咸,主菜可以揀飯/意粉/薯菜,佢個薯菜唔係急凍薯條,而係焗薯墊係底既菜係西蘭花同椰菜花而且份量都唔少!同一般茶記既薯菜比相對高質之後再食左兩次晚餐,第二次食香煎盲曹魚柳,本身冇咩期望,但呢個魚柳真係幾出色魚皮煎到脆卜卜而且d粉都薄身,魚肉食落軟滑,忌廉汁同魚柳都幾夾而再之後食既晚餐就係牛柳拼豬扒,係茶記要食到好味既牛都真係可遇不可求,呢個牛柳水準只屬一般,而豬扒都比較咸,翻噱第三次係有d失望既區內茶記黎講都算係前列,下次再食想試埋咖喱同小菜

之後再食左兩次晚餐,第二次食香煎盲曹魚柳,
本身冇咩期望,但呢個魚柳真係幾出色

區內茶記黎講都算係前列,下次再食想試埋咖喱同小菜