2020-07-09 31 瀏覽
好日都唔入一次屯門 朋友話要帶我去食一間好好食嘅牛角包 去到商場左轉右轉 餐廳嘅外型雖然唔起眼 但門口竟然好多人喺度等 我地好好彩 唔洗點等位就入咗去喇入到去望望menu 除咗牛角包同小食之外 仲有好多飲品選擇 我諗門口唔少人都係等緊買嘢飲 睇完一輪之後我地兩個都決定揀最熱門嘅牛魔王 加單邊雞翼同兩杯飲品😊烘到香脆嘅牛角包入面有好juicy嘅漢堡扒 蛋同埋蘑菇 邪惡得嚟一啲都唔膩 每個牛角包都可以揀跟薯角/薯條/沙律 $62都算抵食 不過無論大家叫邊款牛角包都好 都強烈建議大家一定要試佢個單邊雞翼 點唔點醬都好香好脆好夠味 我同朋友兩個秒速清哂😆 飲品我叫咗白桃貴妃烏龍茶 味道清甜 不過不失👍🏻咦 食食下見到盆栽度攝咗張紙仔啵~💛🥰大家如果邊日騎牛入到屯門 不妨去支持下呢間小店呀😚💛
飲品我叫咗白桃貴妃烏龍茶 味道清甜 不過不失👍🏻
咦 食食下見到盆栽度攝咗張紙仔啵~💛🥰