2023-01-24 145 瀏覽
舊同事去完旅行返來,即約我食飯,因佢知年尾我會做到燥底,所以出來安慰下我陪我放鬆一下,我地就約近近地葵芳新開的燒肉一番 ,因我地都未食過。來到超開心喎,因大大隻龍貓等我地忍唔住都打卡😛。呢到都幾大,我地選擇面對牆打橫座, 因感覺枱大d 放食物都方便。食物方面都幾多選擇, 我地叫左以下食物⬇️⬇️⬇️💟 牛肉三食套餐 ~ 有牛板腱、牛舌和牛小排共300g + 一碗一番玉子飯 +麵豉湯+是日前菜+追加牛五花50g 。💟 安格斯肉眼套餐 ~ 安格斯肉眼150g + 一碗一番玉子飯 + 麵豉湯 +泡菜 +追加豚五花50g,❇️ 一口牛小排150g燒肉方面, 套餐幾抵食,安格斯一流,大大件放上去燒絕對唔失禮人, 就燒好前再剪件, 軟腍多汁夠 juicy 😋 , 牛小排有口感牛味重,牛舌好爽。小食⬇️⬇️⬇️🔯 芝士年糕 ~ 一咬中間爆芝士🔯 芝麻雞翼 ~ 外脆內嫩🔯 忌廉蟹肉薯餅 ~ 外皮酥脆內裡creamy🔯 日式餃子 ~ 有一點豬肉汁🔯 蟹籽沙律 ~ 清新爽甜🔯 吉列蠔 ~ 炸得香脆🔯 薯絲炸蝦 ~ 外層脆卜卜好味道🥤 Suntory雞尾酒青提子味🥤 茉莉綠茶

來到超開心喎,因大大隻龍貓等我地忍唔住都打卡😛。

食物方面都幾多選擇, 我地叫左以下食物⬇️⬇️⬇️

❇️ 一口牛小排150g

小食⬇️⬇️⬇️